Edward de Wit

Budget PC reparatie
ComputerUnlimited

Watersnip 69, 1628EC, Hoorn ( NH ) 06 558 01 688

SERVICE TIJDEN
Mo-Su 14:00-22:00

Internet problemen oplossen

Heeft u geen internet in huis, of een computer die geen verbinding met WiFi / internet krijgt dan heb ik verschillende manieren om dit op te lossen door uitgebreide netwerkkennis.

Helpdesk

Computer Service
U kunt bellen van 14:00 tot 22:00

Even voorstellen


Computer Unlimited is een jong PC & onderdelen leverantie bedrijf met jarenlange ervaring in de computerbranche.

Wij werken als gecertificeerd service punt voor kleine en complexe bedrijven zoals een mail verwerkingsbedrijf, een financieel adviesbureau en diverse verenigingen.

Wat kunnen wij u bieden wat een ander niet heeft zult u zeggen: "er zijn al zo veel computershops". Uiteraard staan service en klantvriendelijkheid bij ons hoog in het vaandel, de flexibiliteit en technische kennis zorgen ervoor dat U vooral snel geholpen wordt bij het herstel van storingen en reparatie van uw apparatuur en ( wifi ) netwerk.

Een dag zonder computer is lastig, een week zonder uitermate frustrerend. Wij streven er dus naar om uw computer dezelfde dag weer in orde te hebben, evt. bij U thuis, bedrijf of kantoor.


Is uw PC langzaam, maakt lawaai, geeft vreemde meldingen, heeft een hardnekkig virus of ander ongemak of probleem ?

Dankzij onze technische kennis en geavanceerde detectieapparatuur zijn wij in staat om uw PC snel en grondig te repareren, virussen en malware te verwijderen, hardware te vervangen.


Informeer ook eens naar de door ons op maat geassembleerde PC's die, door gebruik te maken van topkwaliteit componenten, een zorgeloos computergebruik garanderen tegen concurrerende prijzen met 24/7 service ondersteuning voor al uw vragen en support.


Een computer op maat of zelf een PC samenstellen en laten bouwen garandeerd altijd een PC die voldoet aan uw wensen en eisen qua snelheid, toepassing en uiterlijk voor de juiste prijs !

Maar ook een Website optimaliseren voor uw bedrijf om beter gevonden te worden bij zoekmachines bieden wij voordelig aan.