logo
Official NOD32 leverancier

Edward de Wit
Watersnip 69
1628 EC Hoorn NH
06-55801688
(14:00 - 22:00)

Computer opschonen

Wij kunnen uw computer of laptop repareren, sneller maken, fouten oplossen, register opschonen, alle ongewenste zaken als spam, virussen, spy- & ransomware verwijderen en data herstellen.

Remote access

Aangesloten op internet ? Instrukties en probleemoplossing kan dan eenvoudig en snel op afstand geregeld worden.

Helpdesk

Heeft u PC hulp nodig of een netwerk gerelateerde vraag, klacht of probleem?
U kunt bellen 14:00 tot 22:00

Laptop Reparatie

Een laptop is complex en lastig te repareren !
Wij beschikken over de tools en gereedschap om uw laptop, tegen aanvaardbare kosten, te repareren.

Internet / WiFi problemen oplossen

Heeft u geen internet in huis, of een computer die geen verbinding met WiFi, internet of netwerk krijgt dan hebben wij verschillende manieren om dit op te lossen.

Budget Computer op maat

Wij leveren niet alleen een desktop PC op maat voor de laagste prijs. Wij bouwen ook met de door U geselecteerde componenten.

Wat doen wij


Handgebouwde computers

Met de keuze om zelf de configuratie samen te stellen naar eigen wens en gebruik. Afhankelijk van de toepassing van uw computer en uw budget stellen wij een unieke PC configuratie samen die optimaal aan uw wensen voldoet.

Wij bouwen o.a. game- en spelcomputers, videobewerkingssystemen, mailmergeservers en dataoplossingen maar ook de computer op maat die qua uiterlijk past in uw inrichting of voldoet aan uw persoonlijke smaak, budget en eisen.

U kunt uw eigen Windows installeren of laten installeren. Zie onze prijslijst voor de standaard ontwerpen


Computerbeveiliging

Wij installeren en configureren alle gewenste software. U hoeft nooit meer virusscan, regcleaner, antispam, malware of spybot programma te downloaden.

Alle noodzakelijke updates gaan automatisch of er wordt ter plaatse uitgelegd wat u kunt doen om uw PC optimaal te onderhouden.


PC Hulp, reparatie & onderhoud aan huis

Ook in de avonduren en het weekend. PC repareren binnen de regio Hoorn € 10,= voorrijkosten (anders € 1.= per kilometer, prijzen zijn altijd incl. BTW).
Met onze 25 jaar ervaring hoeft U niet meer van computerwinkel naar computerwinkel te lopen met uw computer of laptop probleem, wij lossen uw computerprobleem of netwerk storing op !


ICT Support voor bedrijven

ComputerUnlimited kan zelf, of via een netwerk van specialisten altijd in no-time reageren op computer problemen of netwerk / WiFi storing.

Door middel van een optioneel maandelijks onderhoud kunnen veel problemen voorkomen worden, zo wordt de continuïteit van uw bedrijfsvoering zoveel mogelijk gegarandeerd.

Ook leren wij op deze manier uw bedrijf beter kennen, waardoor wij met u kunnen meedenken in het automatiseringsproces. Ook kunt u met het Maandservice abonnement altijd zonder extra kosten bij ons terecht voor allerhande computer vragen. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij het gebruik van Word of Excel, of het zoeken en installeren van een specifiek stukje software en uiteraard snelle reparatie van uw computer(s) en server.


Website Zoekmachine optimalisatie

Het verbeteren van vindbaarheid van uw bedrijf op internet door registratie bij de zoekmachines en website optimaliseren op basis van sleutelwoorden die gerelateerd zijn aan uw bedrijfsvoering of vakgebied (SEO).
De vindbaarheid van uw website verbeteren voor een budget prijs.


Garantie

ComputerUnlimited garandeert dat de te leveren zaken voldoen aan de gebruikelijke eisen en normen die daaraan kunnen worden gesteld en vrij zijn van welke gebreken ook. Wij streven er naar u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Primair door alleen de allerbeste componenten toe te passen.

Maar ook na de garantie van de fabrikant kunt U van ons de maximale inzet verwachten om uw probleem of klachten op te lossen. 

Daarnaast hebben we over het algemeen de meeste onderdelen op voorraad zodat een onderdeel snel vervangen kan worden en de garantieafhandeling voor onze rekening kunnen nemen. Ons streven is dat u niet alleen weer snel, maar ook over 10 jaar de computer nog kunt gebruiken.


Klachtenregeling

Omdat wij onze klanten een optimale service willen verlenen vinden wij het belangrijk van u te horen als u klachten heeft over het door u gekochte product. Doe dit - mede om eventuele schade te beperken - zo snel mogelijk. Volgens de wet is een klacht op tijd kenbaar gemaakt als dit binnen twee maanden na ontdekking gebeurt. Het is in uw belang om uw klachten schriftelijk kenbaar te maken.

Als u een klacht bij ons indient zal die uiterlijk binnen 14 dagen worden beantwoord. Hebben wij daarvoor meer tijd nodig, dan laten wij u binnen 14 dagen weten wanneer u antwoord kunt verwachten.